Børnekonfirmander

I løbet af sommerferien regner vi med at få tilrettelagt Børnekonfirmandundervisning for børn i tredje klasse fra Lendum Skole, Sindal Privatskole, Vendsyssel Friskole og Lørslev Friskole i skoleåret 2018-2019.

Kære Elever og forældre i 3. klasse

på Lendum Skole, Sindal Privatskole, Vendsyssel Friskole og Lørslev Friskole.

Måske ved I at Lendum, Hørmested, Tolne, Mosbjerg og Ugilt sogne har indgået et nyt samarbejde om at styrke kirkelivet midt i Vendsyssel.

Vi er allerede godt i gang, men mangler stadig en præst mere, som vi håber at få ansat her i efteråret.

Arbejdet for børn og unge har meget høj prioritet og når ansættelsen af en ny præst er på plads, regner vi med at indbyde alle børn i 3. klasse til at være Børnekonfirmander i foråret 2019.

Vi er i god dialog med skolerne og vil gøre vores bedste, for at indrette os efter ringetider og skolebusser, så børnene kan komme sikkert frem og tilbage.

Inden juleferien håber vi at være klar med indbydelser og programmer.

Vi håber, alle har lyst til at være med.

Lendum, Hørmested, Tolne-Mosbjerg og Ugilt Menighedsråd

Kirkens medarbejdere og

Sognepræst Lise Munk Petersen

Tlf. 9893 0323 eller mail: lmpe@km.dk

Klik på billedet for at læse mere!